Actuele brochures voor de laagste prijs!

Onbeperkt beschikken over meer dan 15 brochures over onderwerpen die uw klanten bezig houden. En altijd actueel. Nooit meer zorgen over de actualiteit van uw brochures, over de levertijd of over de kosten.

Voor een vast maandbedrag kunt u onbeperkt gebruik maken van de digitale brochures, die tot op de dag nauwkeurig worden geactualiseerd op basis van nieuwe regels en wetten. De brochures worden volledig in uw huisstijl gepresenteerd. Voor het inrichten van de daarvoor benodigde templates betaalt u eenmalig inrichtingskosten.

Kantoorspecifiek, elektronisch en print

INnotar ontwikkelt en beheert teksten voor brochures en andere informatiedocumenten en geeft deze kantoorspecifiek –zowel digitaal als in digiprint – uit ten behoeve van notariskantoren. Doel is u te ondersteunen in uw cliëntenvoorlichting. Wij bieden u toegang tot een beveiligd internetdomein. Dit domein bevat teksten voor brochures en verkorte informatie op elk rechtsgebied. Voor elk deelnemend kantoor wordt een internet-template gemaakt alsmede een digiprint-template. De internet-template is bestemd voor het verzenden van digitale brochures door het kantoor. De digiprint template vormt de basis voor gedrukte brochures en andere informatiedocumenten op papier.

  • Elektronisch beschikt u op uw website over actuele brochures, u loopt geen enkel risico op verouderd materiaal.
  • Elke brochure is in de meest actuele versie in pdf voor u beschikbaar, u kunt deze als bijlage meesturen met uw mails.
  • Per brochure kunt u in uw mailverkeer ook hyperlinks invoegen waarmee de betreffende brochure – zodra door uw klant aangeklikt – in pdf, in uw huisstijl aan uw klant wordt getoond.

Geinteresseerd?