Hoeveel tijd bent u en zijn uw medewerkers kwijt met het dagelijks uitbrengen van offertes? Om nog maar niet te spreken over de vervolgstappen! Het kan vele malen efficiënter.

Met Akteofferte kunt u al uw offertes elektronisch laten uitgaan en na de online acceptatie de communicatie rond de opdracht automatisch laten verlopen.

Met een druk op de knop komt u in de beheeromgeving van Akteofferte en kunt u de automatisch met uw tarieven en verschotten ingevulde offerte naar de aanvrager verzonden. Met de opdrachtbevestiging worden automatisch alle door u geselecteerde documenten meegezonden. In een aantrekkelijke presentatie in uw eigen huisstijl. De output kan automatisch worden doorgezet in de systemen van Codex en NextAssyst. Het systeem is ook stand alone bruikbaar voor andere notariële systemen.

Ook de klant waardeert deze manier van offreren. De conversie (aantal opdrachten dat voortvloeit uit het aantal uitgebrachte offertes) bedraagt sinds het live gaan van het eerste kantoor in juni 2011 gemiddeld 24%.

GEINTERESSEERD?

Bel voor meer informatie en een demonstratie op uw kantoor met Pieter de Vos: (0184) 685440. Of vul onderstaand formulier in.

Akteofferte is ondergebracht in
een zusterbedrijf van INnotar,
onder de naam Deedle.