Zwanenvliet 12
2959 CD Streefkerk
T (0184) 68 54 40
F (0184) 68 54 42
M (06) 533 78 593
E info@innotar.nl
I www.innotar.nl
  Home Digitxt Brochureservice
 

Nieuw: Digitxt Digitale Brochureservice Notariaat

Altijd actuele brochures voor de laagste prijs!

Onbeperkt beschikken over meer dan 15 brochures over notarisdiensten. En dagelijks actueel. Opnieuw een initiatief van INnotar (Pieter de Vos). INnotar helpt kantoren met elektronische marketinginstrumenten als Notariskrant, websites, webcontent en het offerte- en opdrachtcommunicatiesysteem Akteofferte. Stuk voor stuk diensten die bijdragen aan het contact tussen kantoren en klanten. Met als doel: (extra) omzet genereren.
 
Nooit meer zorgen over de actualiteit van uw brochures, over de levertijd of over de kosten. Voor een vast maandbedrag van € 40(standaard teksten, uitgave in uw huisstijl) kunt u onbeperkt gebruik maken van de digitale brochures, die tot op de dag nauwkeurig worden geactualiseerd op basis van nieuwe regels en wetten. De brochures worden volledig in uw huisstijl gepresenteerd. Voor het inrichten van de daarvoor benodigde templates betaalt u eenmalig € 250.
 

Informatieformulier

Digitxt kantoorspecifiek, elektronisch en print

Digitxt is een service voor notariskantoren op het gebied van publieksvoorlichting. INnotar ontwikkelt en beheert in Digitxt teksten voor brochures en andere informatiedocumenten en geeft deze kantoorspecifiek –zowel digitaal als in digiprint – uit ten behoeve van notariskantoren. Doel is u te ondersteunen in uw cliëntenvoorlichting. Wij bieden u toegang tot een beveiligd internetdomein. Dit domein bevat teksten voor brochures en verkorte informatie op elk rechtsgebied. Voor elk deelnemend kantoor wordt een internet-template gemaakt alsmede een digiprint-template. De internet-template is bestemd voor het verzenden van digitale brochures door het kantoor. De digiprint template vormt de basis voor gedrukte brochures en andere informatiedocumenten op papier.
  • Elektronisch beschikt u op uw website over actuele brochures, u loopt geen enkel risico op verouderd materiaal.
  • Elke brochure is in de meest actuele versie in pdf voor u beschikbaar, u kunt deze als bijlage meesturen met uw mails.
  • Per brochure kunt u in uw mailverkeer ook hyperlinks invoegen waarmee de betreffende brochure – zodra door uw klant aangeklikt – in pdf, in uw huisstijl aan uw klant wordt getoond.
  • Geprinte versies (drukwerk brochures) bestelt u online en ontvangt u - in uw huisstijl vormgegeven -  binnen enkele dagen in huis. In elke gewenste oplage, al mogelijk vanaf 10 exemplaren. Vanaf prijs: € 1,15 per stuk. Verzendkosten exclusief.


Voor € 40 per maand: maatwerk in teksten

Voor het vaste maandbedrag van € 40  kunnen voor uw kantoor standaard tekstblokken op maat worden gemaakt en maatwerk tekstblokken worden toegevoegd. Ongekende extra mogelijkheden voor slechts € 10 per maand bovenop het standaardtarief. Laat die mogelijkheid niet liggen!

Aanmelding deelname Digitxt Brochureservice

Naam kantoor:
Naam contactpersoon:
Vestigingingsplaats:
Telefoon:
E-mail adres:
Meldt zich aan als deelnemer brochureservice Digitxt:


Velden gemarkeerd met zijn verplicht.