Zwanenvliet 12
2959 CD Streefkerk
T (0184) 68 54 40
F (0184) 68 54 42
M (06) 533 78 593
E info@innotar.nl
I www.innotar.nl
  Home Strategie Marketing Management Management
 

Management

U hebt uw strategische keuzes gemaakt en uitgewerkt in marketing en acquisitie. Aan de slag! Maar houdt u zich ook bezig met de vraag of het allemaal goed uitpakt, zoals u tevoren bedacht hebt? Of kijkt u aan het eind van het jaar of het iets heeft opgeleverd? Advies: zorg dat u de vinger aan de pols houdt en beoordeel en bespreek de resultaten maandelijks of zeswekelijks op managementniveau. Waar loopt het goed, waar kan het beter? Welke maatregelen moet u treffen om de activiteiten bij te sturen als het beoogde doel niet bereikt dreigt te worden? En als management het proces ook continue te monitoren en als daarin aanleiding wordt gevonden bijsturen. Hoe?
 
INnotar begeleidt u gedurende het eerste jaar intensief bij het aan- en bijsturen van dit proces. Eerst worden de jaardoelstellingen concreet omschreven. Periodiek worden de voortgang van de activiteiten de resultaten en de antwoorden daarop besproken.
Aan de orde komen de klanten, het relatiebeheer, de marketinginstrumenten, de begeleiding van kandidaat-notarissen en medewerkers, de klantgerichtheid, het rendement per rechtsgebied en de productie-efficiency met betrekking tot de veel voorkomende akten.

U bent jurist, primair bezig met vaktechniek U bent niet opgeleid tot ondernemer. Terwijl de vrije marktwerking dat nu juist wel van u vraagt. Organiseer de managementtaken op uw kantoor, verdeel ze op basis van kennis en vaardigheden. Betrek uw medewerkers in veranderingen. Wees enthousiast over uw keuzes, steek er tijd in, pas ze toe.
Vanuit heldere keuzes, uitgaande van eigen kracht kunt u beter omgaan met concurrentie. U speelt gemakkelijker in op veranderende omstandigheden. Maar hoe houdt u scherpte en slagkracht? Bel voor een vrijblijvende afspraak met Pieter de Vos.

Tel. (0184) 68 54 40 of (06) 53 37 85 93.