Zwanenvliet 12
2959 CD Streefkerk
T (0184) 68 54 40
F (0184) 68 54 42
M (06) 533 78 593
E info@innotar.nl
I www.innotar.nl
  Home Maximale service, lage tarieven
 

Maximale service tegen lage tarieven

De filosofie van de aanpak van INnotar is het tegen lage abonnementstarieven aanbieden van diensten die kantoren veel werk uit handen nemen. Service staat hoog in ons vaandel. 85% van uw wensen wordt binnen 2 uur ingewilligd, 10% binnen 24 uur en 5% is afhankelijk van de benodigde ontwikkeltijd.
  • Met de Notariskrant hebben kantoren een elektronisch medium in eigen huisstijl beschikbaar, waarmee zij Notariskrant zoveel klanten kunnen bereiken als zij willen. In de Notariskrant, die elk kwartaal uitkomt, worden actuele thema's en relevante nieuwe wet- en regelgeving helder, bondig én prikkelend uitgewerkt.
  • Met INnotar websites of webcontent beschikken kantoren altijd over actuele informatie voor hun klanten. De websites zijn in huisstijl van de kantoren opgemaakt en worden centraal gevoed. Wekelijks worden nieuwe berichten opgenomen, waarmee de sites aantrekkelijk blijven in zoekmachines.
  • Akteofferte is het offerte- en opdrachtcommunicatiemedium tussen kantoren en potentiële klanten, uitgevoerd op maat van elk deelnemend kantoor. Zowel qua huisstijl als inhoud. Akteofferte is los van elk softwaresysteem te gebruiken, maar is ook geďntegreerd in de systemen van softwareleveranciers Van Brug Automatisering (NIS) en Devoon (Assyst).
  • Digitxt is de digitale brochureservice van INnotar. INnotar ontwikkelt en beheert in Digitxt teksten voor brochures en andere informatiedocumenten en geeft deze kantoorspecifiek –zowel digitaal als in digiprint – uit ten behoeve van notariskantoren. Voor plaatsing op uw website, maar ook met de mogelijkheid om brochures aan uw mailverkeer te koppelen. Elke keer dat een klant een brochure opent, wordt de laatste geuploade tekst getoond. Altijd actueel!
  • Naast de E-diensten adviseert en begeleidt De Vos vanuit INnotar ook notariskantoren op het gebied van strategie en marketing.

Meer informatie: Pieter de Vos / T (0184)685440) / M (06) 53378593) / E info@innotar.nl / I http://www.innotar.nl/