Zwanenvliet 12
2959 CD Streefkerk
T (0184) 68 54 40
F (0184) 68 54 42
M (06) 533 78 593
E info@innotar.nl
I www.innotar.nl
  Home Akteofferte Akteofferte los van uw automatiseringssysteem
 

Efficiënter offreren met Akteofferte

Hoeveel tijd bent u en zijn uw medewerkers kwijt met het dagelijks uitbrengen van offertes? Om nog maar niet te spreken over de vervolgstappen! Het kan vele malen efficiënter.

Met Akteofferte heeft u voor een uitermate laag maandbedrag een instrument in handen waarmee u al uw offertes elektronisch kunt laten uitgaan en na acceptatie de communicatie rond de opdracht automatisch kunt laten verlopen. 
Om Akteofferte te kunnen gebruiken sluit u een gebruiksovereenkomst met INotar Akteofferte, vertegenwoordigd door Pieter de Vos (voormalig hoofd communicatie KNB en voormalig commercieel directeur Netwerk Notarissen).

Met een druk op de knop komt u in de beheeromgeving van Akteofferte en kunt u de automatisch met uw tarieven en verschotten ingevulde offerte naar de aanvrager verzonden. Met de opdrachtbevestiging worden automatisch alle door u geselecteerde documenten meegezonden. In een aantrekkelijke presentatie in uw eigen huisstijl. Maatwerk per kantoor! Intussen kunnen u en uw medewerkers de tijd weer declarabel invullen.

Interesse? Bel voor meer informatie en een demonstratie op uw kantoor met Pieter de Vos: (0184) 685440.