Zwanenvliet 12
2959 CD Streefkerk
T (0184) 68 54 40
F (0184) 68 54 42
M (06) 533 78 593
E info@innotar.nl
I www.innotar.nl
  Home Akteofferte Integratie in NIS
 

Efficiënter offreren met Akteofferte

Hoeveel tijd bent u en zijn uw medewerkers kwijt met het dagelijks uitbrengen van offertes? Om nog maar niet te spreken over de vervolgstappen! Het kan vele malen efficiënter.

Met Akteofferte heeft u voor een uitermate laag maandbedrag een instrument in handen waarmee u al uw offertes elektronisch kunt laten uitgaan en na acceptatie de communicatie rond de opdracht automatisch kunt laten verlopen.
 
 
Met Akteofferte worden al uw offertes automatisch klaargezet in Codex. Om Akteofferte te kunnen gebruiken sluit u een gebruiksovereenkomst met onze partner Akteofferte, vertegenwoordigd door Pieter de Vos (voormalig hoofd communicatie KNB en voormalig commercieel directeur Netwerk Notarissen).

Met een druk op de knop in Codex komt u in de beheeromgeving van Akteofferte en kunt u de automatisch met uw tarieven en verschotten ingevulde offerte naar de aanvrager verzonden. Met de opdrachtbevestiging worden automatisch alle door u geselecteerde documenten meegezonden. In een aantrekkelijke presentatie in uw eigen huisstijl. Maatwerk per kantoor! Intussen kunnen u en uw medewerkers de tijd weer declarabel invullen.

Interesse? Bel voor meer informatie en een demonstratie op uw kantoor met Pieter de Vos: (0184) 685440.