Zwanenvliet 12
2959 CD Streefkerk
T (0184) 68 54 40
F (0184) 68 54 42
M (06) 533 78 593
E info@innotar.nl
I www.innotar.nl
  Home Notariskrant
 

De Notariskrant, unieke combinatie van klantenbinding en omzetverbetering

De Notariskrant is uw interactieve contact met uw particuliere en zakelijke cliŽnten en relaties. De Notariskrant biedt meer dan alleen maar informatie, het genereert ook offerteaanvragen en opdrachten voor uw kantoor. Deelname aan de Notariskrant staat exclusief open voor één kantoor per burgerlijke gemeente, m.u.v. de grote(re) steden.
 
Driekwart van de cliŽnten die uw kantoor vandaag bezoeken, heeft voor uw kantoor gekozen omdat zij goede ervaringen hebben met uw kantoor, omdat mensen in hun directe leefomgeving u hebben aanbevolen en omdat makelaars, tussenpersonen of accountants hun cliŽnten hebben geadviseerd met u in zee te gaan. De overige 25% zijn passanten, het is moeilijk om met hen een relatie op te bouwen, laat staan te onderhouden.
De Notariskrant richt zich op de eerste groep, uw A-cliŽnten. CliŽnten die u moet koesteren om te voorkomen dat ze elders hun notarisdiensten gaan afnemen. CliŽnten met wie u op basis van kwaliteit Ė en niet op prijs Ė wilt en kunt communiceren.
 
Informatie en contact via Internet
 
Consumenten gebruiken Internet in toenemende mate voor het afwikkelen van transacties. Het aanvragen van offertes is inmiddels gemeengoed, Met uw eigen Notariskrant verhoogt u de interactie met uw cliŽnten. U biedt hen naast informatie ook de mogelijkheid offertes op te vragen en offertes om te zetten in opdrachten. De Notariskrant is innovatief in notarieel Nederland. Geen doe-het-zelf voor de cliŽnt, maar een eigentijdse manier om meer kwalitatief aantrekkelijk werk te doen voor uw bestaande cliŽnten.
 
Met De Notariskrant haalt u meer uit uw cliŽnten.
Elk artikel bevat een <lees verder> knop. De lezer komt dan op een pagina met het volledige artikel. Op deze pagina wordt ook een overzicht getoond van bijbehorende diensten. CliŽnten kunnen vervolgens een kostenberekening maken.
De abonnee kan vanuit elk artikel geautomatiseerd om contact of nadere informatie vragen. U ontvangt daarvan een mailbericht. U hoeft dan alleen nog maar contact op te nemen voor het maken van de afspraak. 
Daarmee is de Notariskrant niet alleen een informatie- en contactkanaal, het levert ook nog eens omzet op. Bovendien biedt het uw cliŽnt ook een hoogwaardig servicegevoel. Die notaris wil je als cliŽnt niet meer kwijt!

 

Deze kantoren gingen u voor

De Notariskrant bestaat sinds september 2009. Het aantal deelnemende notariskantoren groeit gestaag. Elk kantoor krijgt exclusiviteit in de eigen regio. Dat leggen we contractueel vast.
 

 


Tien voordelen van de Notariskrant

  1. Elk kwartaal cliŽntcontact
  2. Geschikt voor offerteaanvragen en opdrachtverlening
  3. Edities voor particulieren en ondernemers
  4. Exclusieve deelname per burgerlijke gemeente
  5. Gepersonaliseerd op uw kantoor- en de cliŽntnaam
  6. Standaard met uw logo en in uw kleur
  7. Optioneel eigen template in geheel eigen huisstijl
  8. Aanlevering teksten door juristen contractueel geregeld
  9. Automatische verzending naar uw cliŽnten/abonnees
  10. Voor € 225 per nummer, ongeacht aantal abonnees


Publieksgerichte en juridisch verantwoorde artikelen

Gespecialiseerde juristen van drie notariskantoren leveren artikelen voor de Notariskrant, de aanlevering is contractueel geregeld. De Notariskrant verschijnt in een editie voor particulieren (familierecht en onroerend goed) en een voor ondernemers (ondernemingsrecht en familierecht). In elk nummer/editie worden vier artikelen opgenomen.


Abonnees

Elk kantoor kan eigen abonnees toevoegen aan de eigen Notariskrant. U kunt de e-mail adressen van uw bestaande cliŽnten invoeren. Als zij geen Notariskrant meer willen ontvangen moeten zij in het eerste nummer uitdrukkelijk in de gelegenheid worden gesteld om aan te geven dat zij geen prijs stellen op verdere toezending van de Notariskrant. De ervaring leert dat slechts weinig cliŽnten hier gebruik van maken. Overigens zal ook in elke volgende Notariskrant de mogelijkheid tot afmelden opgenomen worden.